Un bunic salvat de pompieri, pe strada Seleușului din Oradea

În cursul după-amiezii zilei de marți, 11 aprilie a.c., pompierii orădeni au acționat pentru salvarea unui vârstnic aflat într-o situație de urgență, în propria gospodărie.

În jurul orei 18.00, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate pe strada Seleușului din municipiu, pentru salvarea unui bărbat, precizând că vecinul său, în vârstă de 86 de ani, era căzut în curtea casei și că nu exista nicio posibilitate de a ajunge la acesta, întrucât poarta era încuiată.

La fața locului au fost mobilizate de urgență, un echipaj al  Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de intervenție și echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității.

 Utilizând accesorii și echipamente specifice, pompierii au pătruns în curtea gospodăriei și i-au acordat primul ajutor calificat, bărbatului, care prezenta probleme de sănătate, octogenarul rămânând ulterior la domiciliu, în urma refuzului acestuia de a fi transportat la spital.

Distribuie informația
Alte știri