Un campion provenit din squash câștigă turneul de padel!

Etapa 5 din Circuitul Padel Arena Oradea s-a desfășurat în weekend la Padel Arena Oradea și a propus, în paralel, o competiție rezervată seniorilor și una, doar pentru juniori, prima din istoria padelului orădean. Victoria de turneu a revenit tandemului format din Raul Zaharia și Bogdan Vasile, cel din urmă un excelent jucător de squash unde a câștigat și titlul balcanic U21.

A cincea etapă din Circuiutl Padel Arena Oradea a reprezentat și o premieră prin organizarea unei competiții de juniori unde victoria a revenit echipei formată din Daria Darie și Alex Seica cei care au trecut, în meci decisiv pentru primul loc, de Sofia Sârca și Amalia Țundrea, scor: 1-6/6-1/10-8 după un joc superb. Pe locul 3 s-au clasat Alex Parge/Raul Moza respectiv Horia Martin/Nico Horuț. ”Este o mare bucurie pentru noi că au venit acești copii. Ei sunt viitorul și mă uitam cu admirație la ei cu câtă dăruire joacă. Este una dintre marile noastre victorii”, a declarat Spiros Baltsavias, promotor al turneelor de padel.

De altfel, la seniori, Spiros a ocupat locul secund în tandem cu Florin Vasile. „Argintul” a fost foarte disputat având nevoie de ”prelungiri” unde cei doi s-au impus cu 10-8 în fața echipei Szabi Szasz/Vini Popoviciu. Locul 1 a revenit, așa cum era de așteptat, tinerilor Raul Zaharia și campionului de squash, Bogdan Vasile care și-a trimis tatăl (Florin) pe locul doi! George Guiaș/Vlad Vîlceanu au încropit o echipă în absența colegilor tradiționali dar au sfârșit lângă podium, la fel ca Ionuț Ponotș și Adi Mălan, care au jucat pentru prima dată împreună.

Următoarea etapă va avea loc în luna iunie.

Distribuie informația
Alte știri