Două victorii pentru CSM Oradea în Superliga Națională de polo  

foto: arhiva

CSM Oradea s-a impus în fața echipei Sportul Studențesc, scor 23-5, în cadrul primului meci oficial disputat în noul an calendaristic. Jocul s-a desfășurat vineri (26.01), la bazinul Rapid din București.

Filip Gardasevic a marcat 9 goluri pentru CSM Oradea. L-au secondat Petar Velkic și Istvan Szabo – 4 goluri fiecare, respectiv Andrei Marinescu – 3 goluri. Darian Luncan, Tiberiu Negrean și Bogdan Remeș au înscris câte o dată pentru CSM Oradea.

In al doilea meci roș-albaștrii au învins Rapid București, scor 17-8. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (27.01), la bazinul Rapid din capitală.

Filip Gardasevic a înscris de patru ori, Mihnea Gheorghe și Istvan Szabo au marcat de câte trei ori fiecare, Tiberiu Negrean și Andrei Marinescu au înscris de câte două ori, iar Nichita Ilisie, Ferenc Czenk și Bogdan Remeș au marcat câte o dată pentru CSM Oradea.

Echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a evoluat fără tridentul format din Radoslav Filipovic (portar), David Belenyesi și Levente Vancsik. Aceștia se află în programul echipelor naționale ale Serbiei și României, calificate la Campionatul Mondial de polo pe apă – ediția 2024.

CSM Oradea are 9 victorii și o înfrângere în actuala ediție a Superligii Naționale de polo pe apă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri