Trofeul „Art Oradea Festival” a fost câștigat de Ana Rotar din Oradea

Centrul de Cultură al Judeţului Bihor, prin Şcoala de Arte „Francisc Hubic”, a organizat vineri, 24 mai, Festivalul – Concurs Naţional de Muzică Uşoară „Art Oradea Festival” – ediţia a VI-a. Evenimentul aflat la ediția cu numărul VI, a reunit pe scena Filarmonicii Oradea, 15 tineri interpreți din mai multe județe ale țării, împărțiți pe două categorii de vârstă: 15-18 ani și 19-24 de ani.

Aceștia din urmă au fost evaluați de juriul format din managerul Filarmonicii de Stat – lect. univ. dr. Carmen Rus, managerul Centrului de Cultură al Județului Bihor – prof. Dirijor Liviu Buțiu, absolventa Școlii de Arte „Francisc Hubic” – Elisabeta Szabo, prof. Marinela Popa, din cadrul Școlii de Arte „Augustin Bena”, din Alba Iulia, și prof. Losonczki Andrea, profesor de canto muzică ușoară la Liceul de Muzică „Kodaly Zoltan”, din Debrețin, Ungaria.

„Pentru al șaselea an aducem în orașul nostru, prin Art Oradea Festival, tineri talentați care impresionează prin emoțiile pe care ni le transmit. Este un eveniment care adună la un loc atât tinerii interprețI, cât și genurile muzicale, o acțiune care și-a propus încă de la început să îi susțină, să le evidențieze progresele de la un an la altul șI, de ce nu, să fie o rampă de lansare”, a evidențiat managerul Centrului de Cultură al Județului Bihor, prof. Liviu Buțiu.

Marele premiu, trofeul „Art Oradea Festival ” a fost câștigat de Ana Rotar în vârstă de 17 ani din Oradea, premiul I la categoria 15-18 ani, a fost câștigat de Briana Magdas de 16 ani, tot din Oradea, iar premiul I la categoria 19-24 de ani, de Maria Andrieș, în vârstă 23 de ani, din Alba Iulia.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri