Program incarcat pentru baschetbalistii oradeni. CSM CSU va disputa opt meciuri pe parcursul lunii martie

Roș-albaștrii încep faza a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17, urmând să aibă un program cu două partide pe săptămână.

Elevii lui Cristian Achim vor juca alternativ, un meci acasă și unul în deplasare. Primul programat se disputa ,vineri, 3 martie, de la ora 20 , cand CSM-ul primeste replica lui BT Cluj-Napoca.

Muhamed Pasalic , baschetbalistul cu cea mai precisă aruncare de la distanţă din lotul campioanei României şi-a reluat antrenamentele normale, astfel că va fi la dispoziţia antrenorului Cristian Achim în vederea disputei de mâine. Sportivul suferise o accidentare la şold în manşa a doua a dublei cu echipa turcească, Uşak Sportif.

Foto:crisana.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri