ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana

Foto: Daniela Stoica

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni, respectiv pentru perioada 24 iunie – 08 iulie 2024.

În primele două zile din interval, în Crișana, se va încălzi ușor, iar media maximelor termice se va apropia de 32 de grade, apoi aceasta va scădea până la 28 de grade, în data de 27 iunie. La finalul lunii iunie se va resimți o nouă încălzire, astfel că media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 33 de grade. În primele două zile din iulie media maximelor de temperatură va scădea cu 4…5 grade, iar în zilele care vor urma se va situa între 29 și 32 de grade. Media minimelor termice va oscila între 15 și 19 de grade, cu valorile mai scăzute în cea de a doua săptămână.

Vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică, aproape în fiecare zi, mai intense și mai frecvente în prima săptămână.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri