Vară cu multe evenimente culturale în curtea Casei Darvas – La Roche, din Oradea

Oradea Heritage – Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor a pregătit pentru orădeni în această vară o serie de evenimente culturale care vor avea loc în weekenduri în curtea Casei Darvas – La Roche, pe strada Libertății.

Primul din seria evenimentelor propuse a avut loc în 13 iulie, când orădenii au putut asista la spectacolul oferit de vocalista trupelor Cardboard Mind și Wrepperz, orădeanca Loretta Szatmári. Cu această ocazie, cei prezenți au putut asculta un concert cu piesele preferate ale Lorettei, interpretate la voce și chitară.

Curtea Casei Darvas-La Roche se deschide din nou vinerea viitoare, 26 iulie, pentru recitalul extraordinar al Mirabelei Dauer, vocea de aur a generației 80. Concertul plin de nostalgie și vibe-uri retro este cu intrare liberă și va începe de la ora 20.00.

În luna august, la Casa Darvas vor mai avea loc mai multe evenimente de acest gen, organizate de către Oradea Heritage – Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor. Pe lângă artiștii de seamă, din 2 august în fiecare vineri între orele 19-23, în curtea casei vor avea loc sesiuni live cu DJ Maatus Pealler.

Atelierul de pictură este coordonat de ilustratoarea primei cărți de colorat despre monumentele istorice din orașul nostru,  Alexandra Comanici, care îi așteaptă pe toți doritorii la un atelier „Coloradea” în aer liber.

De asemenea, pe perioada verii vor avea loc diverse ateliere de creație, concerte, prelegeri și alte evenimente: 28 iulie ora 10 – Atelier vitraliu citadin, Cei interesați se pot înscrie pe acest link.

4 august ora 10 – Atelier bijuterii din pâslă pentru copii

Distribuie informația
Alte știri