Salontan care a furat bani dintr-o casă din municipiu, reținut de polițiști

La data de 20 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 00.30, acesta ar fi pătruns prin escaladare în curtea unui imobil din Salonta, iar apoi, pe un geam deschis, în locuință și, dintr-un portmoneu, ar fi sustras 650 de lei.

La data de 20 iulie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Distribuie informația
Alte știri
post-image
Stiri

Candidaţii AUR Bihor au intrat în cursa electorală pentru Parlamentul României! Priorităţi: antreprenorii, sistemul energetic, învăţământul, românii în situaţii de risc şi familia tradiţională

Organizaţia din Bihor a Alianţei pentru Unirea Românilor a depus la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean candidaturile pentru alegerile parlamentare. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Ciprian Blejan, ocupă prima poziţie pe...