Oradenii au raspuns apelului facut in numele Mirunei, minunea de fetita care sufera de leucemie

Sute de oameni au mers sa doneze sange pentru o fetita bolnava de leucemie limfoblastica de tip B. Dupa un apel lansat pe Facebook dar si in mass media locala centrul de transfuzii a devenit neincapator.

„Este obisnuit ca in cazuri care emotioneaza comunitatea sa reactioneze. Si iata ca acelasi lucru se intampla in aceasta saptamana cand cu adevarat indiferent de varsta, indiferent de profesie lumea a venit sa doneze pentru Miruna”, a declarat dr. Ligia Burta, sefa Centrului de Transfuzii Oradea.

Parintii copilei spun ca sunt de-a dreptul coplesiti si ca ajutorul de acum le reda speranta si ii determina sa fie convinsi ca fetita lor se va face bine cat mai curand. De cateva zile Miruna face tratament cu citostatice, iar organismul ei raspunde bine la tratament, sustin medicii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri