Accident rutier cu fugă, în urma căruia un bebeluș a ajuns la spital, provocat de un bihorean băut, la volanul unui autoturism neînmatriculat

Miercuri, 18 septembrie a.c., la ora 00.45, polițiștii din Bihor au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe drumul comunal 44, în afara localității Fughiu, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din investigațiile efectuate de polițiștii rutieri, la fața locului, s-a constatat că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 29 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe drumul comunal 44, dinspre localitatea Husasău de Criș înspre localitatea Fughiu, județul Bihor, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor.

După producerea accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției și ar fi revenit la locul accidentului, după aproximativ o oră.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constat că bărbatul de 29 de ani, care a condus primul autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool în aerul expirat, acestuia fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma testării bărbatului cu aparatul drugtest, rezultatul a fost negativ. În cazul tânărului de 21 de ani, testarea cu aparatul etilotest a relevat un rezultat negativ.

În urma accidentului rutier, o minoră de 4 luni, din comuna Ineu, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de bărbatul de 29 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, pentru săvârșirea deinfracțiuni rutiere.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror.

Distribuie informația
Alte știri