Orădenii sunt așteptați joi, 19 septembrie, la întâlnirile din Rogerius

Întâlnirile din cadrul celei de-a doua etape a programului de bugetare participativă continuă astăzi în cartierul Rogerius. Orădenii sunt invitați să voteze proiectul preferat la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” (str. Călugăreni, nr. 3), începând cu ora 17:00, și la Școala Gimnazială nr. 11 (str. Moldovei, nr. 55), de la ora 18:30.

În cadrul întâlnirilor, proiectele vor fi prezentate pe rollup-uri, fiecare având o scurtă descriere. De asemenea, participanții vor avea la dispoziție buletine de vot care conțin toate proiectele înscrise în program. Inițiatorii proiectelor sunt invitați să participe, având ocazia să discute direct cu cetățenii prezenți.

Ultimele două întâlniri vor avea loc luni, 23 septembrie, la Școala Gimnazială „Dacia” (B-dul Dacia, nr. 25), de la ora 17:00 și la Primăria Oradea, în sala mare, de la ora 18:30.

Menționăm că, la fel ca în cazul votului online, în cadrul întâlnirilor din cartiere, fiecare persoană poate vota un singur proiect.

Bugetul total al programului este de 1.500.000 lei, iar fiecare proiect poate beneficia de o finanțare de la bugetul local de maximum 100.000 lei, inclusiv TVA. Selecția proiectelor se va face în funcție de numărul de voturi primite, atât prin platforma online, cât și la întâlnirile publice, până la epuizarea sumei disponibile.

Distribuie informația
Alte știri