FC Bihor a pierdut meciul cu Steaua Bucureşti, în deschiderea etapei a 7-a a Ligii a II-a

Fotbaliştii de la FC Bihor au trebuit să se recunoască învinşi din nou. De această dată, roş-albaştrii orădeni au cedat pe teren propriu în faţa roş-albaştrilor de la Steaua Bucureşti, scor 0-1, în deschiderea etapei a 7-a a Ligii a II-a.

Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit David Matei, în minutul 21, care a fructificat o centrare de pe partea stângă şi a înscris din careul mic.

In urma acestui rezultat, steliştii au urcat pe locul 2 în clasament. De partea cealaltă, FC Bihor a ajuns la al treilea eşec consecutiv şi a coborât pe poziţia a 15-a.

La echipa orădeană a debutat un tânăr jucător de doar 15 ani, Darius Oşvat, care a fost trimis în teren în minutul 59, când s-a accidentat Adelin Nica, iar directorul tehnic Gustavo Aragolaza l-a trimis pe el ca jucător under. Darius Oşvat este născut în anul 2009 şi este component al echipei de juniori U17 a clubului FC Bihor, echipă pregătită de Adrian Sorin Todea.

În etapa viitoare, FC Bihor Oradea va juca în deplasare, pe terenul celor de la CSM Focşani, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11. Apoi, orădenii vor avea două jocuri consecutive pe teren propriu, cu FC U Craiova şi Csikszereda Miercurea Ciuc.



Distribuie informația
Alte știri