Razii pe șosele din Bihor: polițiștii au desfășurat o acțiune cu radare în cascadă

Foto: arhiva

Joi, 19 septembrie a.c., în intervalul orar 15.00 – 20.00, pe D.N.1, D.N.76, D.N. 79 și D.N.19,polițiștii Serviciului Rutier Bihor au acționat în paralel cu polițiștii serviciilor rutiere din județele Cluj, Arad și Satu Mare, pentru combaterea excesului de viteză sau a vitezei neadaptate la condițiile de drum, dar și a altor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acțiunii, au fost angrenați 35 de polițiști de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, alături de polițiști de la formațiunile rutiere și de ordine publică din Bihor, fiind utilizate 11 aparate radar, dispuse în cascadă.

Dintre cele 343 de sancțiuni, cu amenzi în valoare de 175.560 de lei, aplicate pe cele patru drumuri naționale, în județul Bihor, majoritatea, respectiv 280 de sancțiuni, au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare, iar 60 pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii bihoreni au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea limitelor legale de viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare și unul pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric.

De asemenea, au fost oprite din a circula 8 autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice. Astfel, certificatele de înmatriculare ale vehiculelor au fost retrase, până la remedierea problemelor constatate.

Distribuie informația
Alte știri