Patrule mixte de poliţişti, în zonele turistice ale Euroregiunii Bihor – Hajdú-Bihar

În perioada iulie – august a.c., pentru al 16 – lea an consecutiv, patrule mixte, formate din poliţişti de ordine publică bihoreni, împreună cu poliţişti ungari, au fost alături de cetăţeni, în zonele turistice ale Euroregiunii Bihor – Hajdú-Bihar.

Astfel, în județul Bihor, patrulele comune româno – ungare au acţionat în zona turistică montană – în Parcul Natural Apuseni, zona carstică Padiş şi Valea Boga, puncte de atracţie importante pentru turiştii ungari. De asemenea, poliţiştii bihoreni au acţiona în patrule mixte alături de colegii ungari în staţiunea turistică şi ştrandul Hajdúszoboszló – Ungaria, unul dintre cele mai mari ştranduri în aer liber din estul Europei, cu un mare aflux de turişti români în sezonul estival.

Patrulele mixte estivale româno-ungare au fost prezente, în zonele turistice montane ale judeţului Bihor, precum și, concomitent, în staţiunea Hajdúszoboszló, judeţul Hajdú-Bihar, Ungaria și au acționat pentru prevenirea victimizării turiştilor români şi ungari, precum și prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor/turiștilor prezenți în zona montană sau în locurile de agrement, compatibilizând  modul de acţiune a poliţiştilor din cele două judeţe învecinate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri