Vremea rea lovește din nou. Furtunile fac prăpăd în Europa și SUA

Foto: arhiva

Este sezastru în Franța, după ce a plouat fără oprire timp de 24 de ore. Şase departamente se află cub cod portocaliu de vreme rea. Infrastructura a fost pusă la grea încercare. În mai multe zone, trenurile au fost rămas complet blocate pe şine din cauza puhoaielor. Iar pe o autostradă un camion aproape că s-a răsturnat din cauza furtunii puternice.

 Nici belgienii nu au scapat de fenomenele extreme. O tornadă înspăimântătoare a smuls acoperişurile caselor din Beauvechain şi a provcat pagube majore.

Peste ocean, americanii se pregătesc pentru ce e mai rău. Helene, un uragan de categoria patru ameninţă locuitorii din Tampa, Florida. Peste 800 de zboruri au fost anulate, iar locuitorii din zonele de coastă din Florida au fost rugați să îşi părăsească locuinţele până nu va fi prea târziu.

Iar în Mexic, uraganul John a lăsat în urmă dezastru. Un val de inundații catastrofale a făcut ravagii în Acapulco – acolo, o femeie şi copiii săi au fost salvaţi din mijlocul apelor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri