Antreprenorii viitorului, de la Universitatea Oradea, provocați să ia parte la un work-shop interactiv

Studenții și cadrele didactice implicați în proiectul „Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului studențesc în Universitatea din Oradea” au fost în vizită la un producător de mobilă. „Ne-au cerut studenții să vizităm și firme mai mici, conduse de oameni tineri, care au reușit în afaceri”, explică ș. l. dr. ing. Mihaela Novac, coordonatoarea proiectului.

Andrei Dejeu este un astfel de întreprinzător. Un producător de mobilă și decorațiuni interioare la comandă, a cărui afacere este deja bine instalată pe piață, la nivel regional și chiar național. Înființată în 2019, firma DREIAN Concept își „customizează” producția în funcție de nevoile și cerințele clienților, realizând produse personalizate pentru diverse tipuri de spații; locuințe, birouri sau spații comerciale.

Prezent și el la această vizită, lect. univ. dr. Darie Gavriluț, de la Facultatea de Științe Economice,  le-a atras atenția studenților că: proiectarea digitală, diversitatea materialelor și a serviciilor oferite, consultanța personalizată, atenția la detalii, măiestria lucrării, dar mai ales „capacitatea de a pune în operă chiar și cele mai neobișnuite idei” sunt argumente decisive în relația cu clientul și în ceea ce privește poziția deținută pe piața de profil.

„Avem, în momentul de față, o echipă de zece persoane, cu care tindem să devenim un jucător important în fabricarea de mobilier personalizat. Încercăm să depășim, de fiecare dată, așteptările clientului și să creștem organic”, a spus antreprenorul Andrei Dejeu.

Dr. ing. Mihaela Novac spune că tinerii implicați în proiectul „Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului studențesc în Universitatea din Oradea” au fost foarte încântați de vizita întreprinsă la fabrica de mobilă și interesați de tot ce au văzut acolo.

„Gazda noastră a promis că, la o viitoare întâlnire, studenții vor avea parte și de un work-shop interactiv, în cadrul căruia vor fi provocați să asambleze ei înșiși diverse piese de mobilier. Așteptăm cu nerăbdare acest moment și le mulțumim gazdelor noastre pentru deschiderea și disponibilitatea cu care ne-au primit”, a mai declarat universitarul orădean, cadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri