Tot Bihorul, sub cod galben de ploi torențiale, începând de sâmbătă

Foto: Dorel Ristea

Ploile vor cuprinde treptat toată țara începând de sâmbătă, anunță meteorologii, care au emis mai multe avertizări de vreme rea.

Potrivit ANM, de sâmbătă, 28 septembrie, ora 18, până duminică, 29 septembrie, ora 10, va fi în vigoare un cod galben de ploi torențiale și instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei și local la munte vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, local cu rafale în general de 50…60 km/h. Izolat vor fi vijelii și va cădea grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri