Primăria Oradea finalizează Căminul Studențesc CP1, o premieră națională

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate în Căminul Studențesc CP1, primarul Florin Birta a anunțat finalizarea acestui proiect important, finanțat integral din bugetul local al Primăriei Oradea. Căminul CP1 va oferi studenților Universității din Oradea condiții moderne de cazare și face parte din eforturile municipalității de a sprijini dezvoltarea educației în oraș.

„Suntem mândri că am finalizat acest cămin, care va fi gata să găzduiască studenți începând cu 1 octombrie. Investim în educație, deoarece dezvoltarea Universității din Oradea este esențială pentru viitorul orașului nostru. Acest cămin studențesc oferă standarde europene de confort, fiind dotat cu toate facilitățile necesare,” a declarat primarul Florin Birta.

Căminul CP1 este un proiect de referință și marchează o premieră națională, fiind prima dată când o primărie din România construiește un cămin studențesc cu fonduri proprii și îl cedează unei instituții de învățământ superior.

„Acest proiect este o dovadă clară a angajamentului nostru față de studenți și de Universitatea din Oradea. În curând, aproximativ 500 de studenți vor beneficia de noile facilități,” a adăugat primarul.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri