FC Bihor Oradea a rupt şirul insucceselor şi a obţinut o victorie clară în deplasare, la Focşani

Meciul de la Focşani, de pe Stadionul Milcovul, care a contat pentru etapa cu numărul 8 a eşalonului secund, s-a încheiat cu cea mai categorică victorie pe care FC Bihor a obţinut-o până în prezent în noul sezon, 3-0 pentru roş-albaştri, care la pauză conduceau deja cu 2-0.

Primul gol l-a marcat Adrian Gîdea, în minutul 15, după care Andreas Chiriţoiu a urcat scorul la 2-0 pentru orădeni în minutul 29, pentru ca tabela să o închidă Robert Curescu, în minutul 90.

„Este o victorie importantă pentru noi, dar, în primul rând pentru suporterii noştri. Acum e important să rămânem cu picioarele pe pământ şi să pregătim cu atentţie următoarele meciuri foarte dificile care vin. Nu vreau decât să le mulţumesc jucătorilor mei pentru determinare şi tuturor suporterilor noştri pentru răbdare şi susţinere”, a declarat, la finalul partidei, Gustavo Aragolaza, cel care de sâmbătă are titulatura de antrenor principal al echipei.

După acest succes, FC Bihor a urcat pe locul 11 al clasamentului, cu 10 puncte.

În etapa viitoare, roş-albaştrii vor evolua pe teren propriu, cu FC U Craiova, luni, 7 octombrie, de la ora 16, într-o partidă care va fi televizată.



Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri