Adolescentă din Oradea plecată de acasă, căutată de polițiștii bihoreni. Dacă aţi văzut-o, sunaţi la 112!

La 28 septembrie 2024, în jurul orei 16.40, polițiștii de la Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unei minore, de 17 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor – DUME ANTONIA MIHAELA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 28 septembrie a.c., în jurul orei 13.10 și nu a mai revenit.



SEMNALMENTE: înălţime 1,62 m, greutate aproximativ 40 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, lung.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză albastru deschis, pantaloni de trening albi, pantofi sport alb cu albastru.

Cetăţenii care pot furniza orice informație în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112!Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri