Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor juca la Cluj – Napoca cu campionii de la U-BT

Foto: arhiva

CSM CSU Oradea a plecat la Cluj-Napoca pentru următorul meci oficial. Roș-albaștrii întâlnesc pe U-BT din localitate în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2024/25.

Partida are loc duminică, 29 septembrie, ora 19:00, la BT Arena. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport, PrimaSport, respectiv pe FRB TV.

CSM CSU Oradea  a plecat la Cluj fără Rolland Torok. Experimentatul jucător de poziția 4 se confruntă cu o problema medicală, motiv pentru care s-a luat decizia că el să nu se alăture echipei în această deplasare. Ceilalți jucători sunt apți de joc.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri