Reparații capitale în unitățile școlare din municipiul Oradea. Comunicat

Pentru a asigura desfășurarea procesului instructiv-educativ în condiții optime în anul școlar 2024-2025, Primăria Oradea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, a efectuat o serie de lucrări de igienizare și reparații, precum și amenajări de curți – reparații asfalt și refaceri de trotuare – la câteva unități de învățământ.

La Grădinița cu program prelungit nr. 19, situată în Oradea pe Str. Apelo, nr. 5, au fost realizate lucrări de amenajări interioare, constând în înlocuirea pardoselilor vechi din parchet cu pardoseli din tarkett și zugrăvirea a patru săli de grupă.

La Grădinița cu program prelungit nr. 22, situată în Oradea pe Calea Clujului, nr. 101, s-au efectuat lucrări de amenajare a curții, refacere a asfaltului și trotuarelor, precum și nivelarea terenului.

La Grădinița cu program prelungit nr. 31, situată în Oradea pe Bulevardul Decebal, nr. 43, s-au executat lucrări de amenajare a curții, incluzând refacerea asfaltului și a trotuarelor, nivelarea terenului și amenajarea zonei verzi.

La Grădinița cu program prelungit nr. 34, situată în Oradea în Parcul Petőfi Sándor, nr. 36, s-au realizat lucrări de amenajare a curții, incluzând refacerea asfaltului și a trotuarelor, nivelarea terenului, amenajarea locului de joacă, furnizarea și montarea echipamentelor de joacă și amenajarea zonei verzi.

La Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir”, corpul de clădire situat pe Calea Clujului nr. 106-108, s-au executat lucrări de amenajări interioare, precum refacerea instalației sanitare și înlocuirea obiectelor sanitare, înlocuirea corpurilor de iluminat cu corpuri de iluminat de tip LED și a aparatajului electric, repararea și înlocuirea parțială a sistemului de colectare a apei pluviale și refacerea zugrăvelilor interioare în sălile de clasă, spațiile administrative, grupurile sanitare și coridoare. De asemenea, sala de sport a fost amenajată prin refacerea zugrăvelilor interioare și exterioare și înlocuirea pardoselii cu pardoseală din tarkett.

Totodată, curtea școlii a fost amenajată prin asfaltare, amenajarea și trasarea terenului de sport, precum și echiparea acestuia cu echipamente sportive.

În prezent, sunt în curs de execuție lucrările de racordare la sistemul centralizat de încălzire al municipiului.

La Școala Gimnazială „Ioan Slavici”, situată în Oradea pe Calea Clujului nr. 188, au fost efectuate lucrări de amenajare exterioară, care au inclus asfaltarea curții, amenajarea a două terenuri de sport, trasarea acestora și echiparea cu echipamente sportive.

Distribuie informația
Alte știri