Handbaliștii orădeni s-au calificat în optimile Cupei României

foto: csmoradea

CSM Oradea a învins Universitatea Cluj-Napoca în primul tur al Cupei României la handbal masculin – ediția 2024/25. Meciul s-a desfășurat miercuri (02.10), la Arena Antonio Alexe și s-a terminat cu scorul de 28-27.

Jocul a început favorabil orădenilor. Aceștia s-au desprins la 8-4 în minutul 14 al partidei. Avantajul a urcat la șase lungimi, însă oaspeții au înjumătățit această diferență până la încheierea primei reprize. Scorul după 30 minute a fost de 16-13 pentru CSM Oradea.

După pauză jocul a fost aprig disputat. Oradea a rămas în avantaj, mărind ecartul la cinci goluri însă Clujul a reacționat. Formația de pe Someș a egalat situația la 26 cu trei minute înainte de finalul jocului, dar Urda a readus CSM-ul la conducere la acțiunea imediat următoare. Ambele formații au mai înscris o dată până la final.

Adrian Urda a înscris 8 goluri, Alexandru Farcaș a înscris de 5 ori, Paul Oargă și Albert Iulian Vizitiu au marcat câte 4 goluri, Constantin Bran a punctat de 3 ori, iar Alexandru Bogdan, Benjamin Szabo și Ianus Dumitrescu au punctat câte o dată pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Alexandru Coman a marcat de 8 ori pentru U Cluj-Napoca.

Distribuie informația
Alte știri