Cum va fi vremea în Crișana în următoarele două săptămâni

Foto: Gabriel Popescu

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni (7 – 20 octombrie). Vremea se va încălzi față de zilele precedente, atingând maxime de până la 27 de grade chiar în această săptămână.

Vremea în Crișana

Și în această zonă vremea se va încălzi față de zilele precedente, astfel, media regională a temperaturilor maxime în prima zi a săptămânii va fi de 18 grade, iar în perioada 8 – 10 octombrie sunt prognozate valori medii de 24…26 de grade. După acest interval, tendința temperaturii va fi de scădere ușoară, spre o medie a valorilor maxime de 22 de grade, iar din 14 și până 20 octombrie sunt prognozate valori în jurul a 18 grade.

„Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare, astfel de la o medie a acestora de 7…8 grade, se va ajunge la 11…14 grade în perioada 9 – 11 octombrie, iar ulterior sunt estimate valori cuprinse între 6 și 10 grade.

Probabilitatea pentru ploi locale va fi ridicată în intervalul 9 – 12 octombrie și în 14 octombrie, dar și spre finalul intervalului de anticipație (după data 19 octombrie)”, se mai arată în estimare.

Distribuie informația
Alte știri