FC Bihor joacă sâmbătă un meci amical cu liderul Superligii

Profitând de întreruperea campionatului Ligii a II-a, formaţia FC Bihor Oradea va susţine în acest sfârşit de săptămână un joc amical la Cluj Napoca.

Roş-albaştrii vor întâlni liderul Superligii, U Cluj, echipă care după doar câteva etape s-a instalat în fruntea clasamentului primei ligii de fotbal din ţara noastră, acolo unde se află şi acum, când au trecut 12 runde.

Alb-negrii, pregătiţi de Ioan Ovidiu Sabău, au adunat 23 de puncte, după ce în cele 12 etape au obţinut 6 victorii şi 5 rezultate de egalitate, fiind învinşi o singură dată. De asemenea, au cel mai bun golaveraj din liga I, 18-8.

Vă reamintim că, la rândul lor, roş-albaştrii orădeni se situează pe locul 14 în Liga 2, cu 11 puncte, după ce în cele 9 jocuri susţinute până în prezent au obţinut 3 victorii şi un rezultat de egalitate. Trupa pregătită de Gustavo Aragolaza a pierdut de 4 ori în acest campionat, iar golaverajul echipei orădene este pozitiv, 10-9.

Meciul amical U Cluj Napoca – FC Bihor Oradea se va desfăşura sâmbătă, 12 octombire, cu începere de la ora 16:30, pe Cluj Arena.

Iniţial partida a fost programată de la ora 12, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, dar cum acolo va avea loc un alt eveniment sportiv, gazdele au modificat ora şi locaţia.

Distribuie informația
Alte știri