Prognoza meteo ANM pentru 4 săptămâni. Cum va fi vremea în România până la data de 11 noiembrie

Foto: Gabriel Popescu

Vremea se va răci treptat în următoarea lună, temperaturile urmând să se apropie de valorile normale pentru acest sezon. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza pentru perioada 14 octombrie – 11 noiembrie, anunțând temperaturi în limitele obișnuite și precipitații deficitare în anumite regiuni ale țării.

Prognoza pentru săptămâna 14 – 21 octombrie

Temperaturile vor fi în jurul mediilor obișnuite pentru această perioadă, la nivel național. Precipitațiile vor fi în general deficitare, în special în sud-vestul țării, unde va ploua mai puțin decât de obicei.

Prognoza pentru săptămâna 21 – 28 octombrie

Valorile termice vor fi similare cu cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor. În vestul și sudul țării, precipitațiile vor fi ușor sub media obișnuită, în timp ce în restul țării acestea vor fi apropiate de normal.

Prognoza pentru săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie

Temperaturile vor fi conforme cu valorile climatice normale, în toate regiunile. Precipitațiile se vor încadra în limite normale pentru acest interval.

Prognoza pentru săptămâna 4 – 11 noiembrie

Valorile termice medii vor fi similare celor specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Precipitațiile vor fi apropiate de mediile obișnuite, în majoritatea regiunilor.

Distribuie informația
Alte știri