Imagini spectaculoase de pe centura Beiuș pe timp de noapte / Noul drum va fi deschis circulației duminică

Beiușenii vor scăpa de traficul greu din interiorul orașului chiar din acest weekend, după ce vineri, 11 octombrie, noua centură a orașului a fost vizitată de către președintele Senatului, Nicolae Ciucă, la invitația președintelui CJ Bihor, Ilie Bolojan, cu două zile înainte de darea în folosință. 

Circulația pe Centura Beiuș va începe de duminică, 13 octombrie, de la ora 17:00, dar deja pe internet au apărut imagini spectaculoase cu noul drum. Grupul de firma Selina a postat fotografii nocturne.

Unii au fotografiat Aurora Boreală, noi am surprins în imagini CenturaBeiuș, iluminată pe timp de noapte, au scris reprezentanții Selina în descrierea fotografiilor.

Centura Beiuș este compusă din trei tronsoane și acoperă o suprafață totală de 9,33 kilometri, la care se adaugă al treilea tronson. Finanțarea noii centuri a fost asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020, în parteneriat cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Distribuie informația
Alte știri