Accident tulburător în Bihor după ce un șofer a căzut cu mașina într-o baltă de pescuit din Paleu

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., la ora 20.20, polițiștii din Bihor au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, un autoturism a căzut într-o baltă de pescuit privată, din localitatea Paleu.

Din primele investigații efectuate la fața locului, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au constatat că, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, în timp ce se aflau pe terenul din incinta locației care deservește balta privată, conducătorul autovehiculului ar fi lovit un copac, iar apoi autoturismul ar fi căzut în apele bălții.

În autovehicul se aflau două persoane, pasagerul fiind scos din vehicul de un martor, fără a necesita transportarea la spital.

Din nefericire, conducătorul autorismului, un bărbat de 52 de ani, din, comuna Roșiori, județul Bihor, care a rămas încarcerat în autoturism, fiind extras de echipajele de salvare, a decedat la fața locului.

Cauză exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Cercetările în cauză continuă sub coordonarea unui procuror.

Distribuie informația
Alte știri