FC Bihor a pierdut amicalul din deplasare cu U Cluj Napoca

Fotbaliştii de la FC Bihor au cedat cu scorul de 2-3 jocul amical pe care l-au susţinut sâmbătă pe Cluj Arena, în compania liderului Superligii Naţionale, U Cluj Napoca.

Jocul, care s-a desfăşurat fără spectatori, a reprezentat un test utile pentru cele două combatante, care fac parte din eşaloane diferite.

Prima repriză a fost dominată de gazde, echipa de pe primul loc în prima ligă conducând la pauză cu scorul de 1-0, după ce Tchassem a marcat în minutul 22.

În repriza a doua, în doar două minute, jucătorii formaţiei roş-albastre au întors scorul, după ce Gelu Adrian Gitye a restabilit egalitatea în minutul 54, iar în minutul 56 atacantul Luca Tincău, intrat în partea a doua a jocului, a înscris pentru 2-1 în favoarea echipei bihorene.

În minutul 68, formaţia clujeană a restabilit egalitatea, după ce acelaşi jucător care a înscris în prima repriză, Tchassem, a marcat şi de această dată.

Scorul final l-a reuşit un alt jucător al gazdelor, Ovidiu Popescu, fostul jucător al FCSB-ului reuşind să puncteze în minutul 85.

Distribuie informația
Alte știri