O nouă întâlnire în cadrul programului Agenda Familiei, la sediul DASO

Programul Agenda Familiei, demarat de Direcția de Asistență Socială Oradea în toamna anului 2022, adresat familiilor din comunitatea noastră, cu scopul de a le sprijini, cu ajutorul specialiștilor, să depășească situațiile de viață dificile prin care trec și pentru a gestiona mai bine relația cu copiii și membrii familiei, continuă, și în acest an.

Astfel, următoarea întâlnire la care îi invităm pe cei interesați să participe, va avea loc miercuri, 23 octombrie, ora 16.30, în sala de ședințe (mansarda) de la sediul DASO, situat pe strada Primăriei nr.42.

”Meseria” de părinte fiind o ocupație full-time, este dificil să analizăm obiectiv propriile strategii folosite, în cadrul seminarului de săptămâna viitoare, vom dezbate împreună metodele prin care  puteți să-i ajutați pe copii să ajungă la adevăratul lor potențial, să creați o relație mai bună cu copilul dumneavoastră sau să gestionați conflictele dintre frați.

 Temele vizate în cadrul acestor seminare sunt dificultăți parentale, conflicte în creșterea copiilor, situații de viață dificile, dificultăți familiale, gestionarea conflictelor și a emoțiilor, educație financiară, educație sanitară, etc.

,,Le mulțumesc colegilor de la Serviciul Protecția Copilului din cadrul Direcției de Asistență Socială pentru continuitatea acestui program inițiat de noi, care este unul important pentru comunitate. Încercăm pentru fiecare întâlnire să alegem teme de actualitate vizavi de provocările cu care se confruntă familiile în zilele noastre, care nu sunt puține deloc, aducem de fiecare dată specialiști din diferite domenii și le stăm și noi la dispoziție cu specialiștii din cadrul instituției și cu psihologul nostru care acordă consiliere psihologică atât copiilor cât și adulților care au nevoie”, a declarat Anca Grama, directorul DASO. 

Înscrierile se fac la nr de tel: 0770 986 562.

Distribuie informația
Alte știri