Prognoza meteo până la data de 18 noiembrie. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Foto: Gabriel Popescu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 18 noiembrie.

Vremea în săptămâna 21-27 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Vremea în săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice, dar și local deficitare în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea în săptămâna 4-10 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 11-18 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Distribuie informația
Alte știri