Incendiu de amploare la un garaj din Aleșd

Vineri, 18 octombrie a.c., pompierii militari au acționat pentru stingerea unui incendiu la un garaj din Aleșd, salvând din calea flăcărilor case, anexe și autoturisme.

Apelul, care sesiza producerea unui incendiu la un garaj din Aleșd, a fost primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 21.50, moment în care, pentru gestionarea evenimentului, au fost alertați pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, care au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și echipajul de prim-ajutor.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la adresa indicată de apelant, incendiul se manifesta la întregul garaj, în care se afla un autoturism și butelii cu oxigen, cu risc ridicat de extindere la alte construcții aflate în imediata apropiere și de producere a unei deflagrații. Pompierii militari mobilizați la fața locului au procedat de urgență la lichidarea incendiului, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la trei case și la anexele din proximitate, salvând mai multe autoturisme și bunuri de o valoare considerabilă.

În urma producerii evenimentului, au ars bunurile din garaj, inclusiv un autoturism și mai multe scule electrice.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric provocat de un acumulator electric defect.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie informația
Alte știri