CSM Oradea a câștigat, cu emoții, primul meci din dubla cu FC Argeș

CSM CSU Oradea a învins FC Argeș Pitești, scor 76-67, în cadrul etapei a 5-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2024/25. Partida a avut loc sâmbătă (19.10), la Pitești Arena. În pofida unui joc mai puțin reușit, formația de pe Crișul Repede a controlat sfertul decisiv, când a beneficiat de un Sayeed Pridgett letal, pentru a-și păstra bilanțul imaculat în campionat.

După 30 minute de joc FC Argeșera în avantaj, scor 55-53.

Sfertul 4 a demarat cu 11 puncte consecutive semnate Sayeed Pridgett, lucru ce a determinat un timeout în tabăra gazdă. Replica a venit imediat după reluare, însă Oradea a răspuns și s-a desprins la cinci puncte. Formația gazdă a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. A urmat un parțial de 9-0 în favoarea CSM-ului alimentat de către Brown. Oradea a controlat finalul și a obținut a 5-a victorie în competiția internă.

Sayeed Pridgett a totalizat 23 puncte, 5 recuperări, Brandon Brown a adăugat 11 puncte, 4 pase decisive, Kris Richard a încheiat cu 10 puncte, iar Donatas Tarolis a terminat cu 9 puncte, 5 recuperări pentru CSM CSU Oradea.

CSM CSU Oradea are 5-0 la general și se menține în fruntea Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2024/25. Bihorenii completează cu brio o săptămână cu deplasări.

Cele două echipe se întâlnesc din nou miercuri (23.10), ora 19:00. De această dată meciul va avea loc la Oradea Arena și contează pentru etapa a 3-a din Grupa E în FIBA Europe Cup. Bilete se găsesc AICI, abonamentele fiind valabile la meci. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport, respectiv pe FIBA The Basketball Channel (YouTube).

Distribuie informația
Alte știri