Incendiu la o casă din Girișu Negru și la un autoturism din Oradea

Duminică, 20 octombrie, pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Girișu Negru și Oradea pentru stingerea a două incendii produse la o locuință și un autoturism.

În urma sesizării primite prin Sistemul Unic 112, privind producerea unui incendiu la o casă din Girișu Negru, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat la adresa indicată de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii Tinca, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta la bucătăria casei și la acoperiș, în aproximativ 40 de minute, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la întreaga locuință.

Pagubele înregistrate ca urmare a producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de efectul termic al curentului electric, au constat în 20 de metri pătrați acoperiș, elemente de mobilier din bucătărie, o suprafață de circa 13 metri pătrați tavan, 2 ferestre, 2 uși și un frigider.

În aceeași zi, în jurul orei 17.15, pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pe strada Ogorului din municipiu, unde, în aproximativ 5 minute au lichidat un incendiu de natură electrică, produs la un autoturism, reușind să limiteze pagubele la un alternator.

Distribuie informația
Alte știri