Etapă după etapă, circuitul „Oradea joacă padel” doboară record după record

Ultima etapă, a zecea, desfășurată în week-end, la Padel Arena Oradea a atras la start nu mai puțin de 43 de echipe din vestul țării.

Marii favoriți Andrei Dărăban și Bogdan Sturzu au câștigat trofeul la profesioniști în fața concitadinilor și eternilor rivali Emil Bronț & Horia Matei cu un dublu 6-3 în finală. Un meci deosebit de tare a fost cel din semifinale unde Dărban & Sturzu s-au impus în decisiv: 6-4/5-7/6-4 în fața echipei timișorene  Klaus Herle-Schmidt &  Andreas Niemersheim. Marea revelație a fost echipa Spiros Baltsavias & Bogdan Vasile (campion european de squash), care a cucerit medaliile de bronz.

Nivelul doi a reunit nu mai puțin de 17 echipe iar victoria a revenit Iulie Szasz în tandem cu Andrei Szilagyi care s-au impus categoric în finala disputată în fața clujenilor Boiculese & Ioan Ovidiu Rus. Pe locul 3 s-au clasat Andrei Buzlea & Radu Suciu.

Iulia Szasz a fost „vedeta” competiției, Cu victorie la nivelul amatorilor și finală în turneul feminin unde a făcut pereche cu Mădălina Matei. Cele două au cedat în ultimul act în fața echipei Francesca Vîlceanu & Patricia Banciu 5-9. „Bronzul” a fost revendicat de Andreea Curtui și Denisa Bronț.

De altfel Iulia Szasz, alături de Luana Călburean, au intrat în istoria circuitului fiind primele jucătoare care, în cadrul aceleași etape joacă la trei dintre cele patru nivele, cele două evoluând duminică și în competiția de mixt. Finala acestei probe a fost câștigată de Alexandra Dărăban & George Ola care au dispus cu 6-3/6-2 de Iulia Szasz (trei finale jucate) & Marius Malița.

Penultima etapă din circuit este programată în luna noiembrie.

Distribuie informația
Alte știri