Vreme instabila si precipitatii in anumite intervale de timp, in urmatoarele doua saptamani in Crisana

Regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, in majoritarea regiunilor tarii. E anuntul facut de meteorologi.

În Crișana, pe 15 și 16 mai, temperaturile maxime vor avea medii de 21 — 23 de grade, iar minimele termice se vor situa, în medie, între 8 și 10 grade. Aceste valori vor fi mai scăzute în intervalul 17 — 19 mai, cu unu — două grade, pe timpul zilei, și 3 — 4 grade, noaptea, astfel că vremea va deveni rece pentru a doua decadă a lunii mai.

Începând din 20 mai, valorile termice se vor apropia treptat de cele normale, iar temperaturile maxime vor fi, în medie, între 21 și 23 de grade, iar cele minime vor oscila în jurul valorii de 10 grade. Temporar, vor fi averse în intervalul 16 — 17 mai și în timpul celei de-a doua săptămâni, când se vor semnala și descărcări electrice, iar local ploile pot fi mai însemnate cantitativ.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri