27 de ONG-uri vor beneficia de finantare nerambursabila din fondurile bugetului local

Primăria oradeana a anunțat lista celor 27 de beneficiari de finanţare nerambursabilă, listă care completeaza calendarul cu evenimente de interes public in municipiul resedinta de judet a Bihorului in 2017.

Valoarea totală a finanțărilor nerambursabile este de 300.000 lei. Cea mai mare suma de bani, respectiv 80 de mii de lei, va merge catre Fundaţia Culturală Festivalul Internaţional de Teatru Oradea, pentru organizarea festivalului cu acelaşi nume

E urmată de Uniunea Femeilor din Bihor, care primeste 28 de mii de lei, pentru organizarea Festivalului de Folk şi de Fundaţia Varadinum, pentru Festum Varadinum careia ii vor intra in cont 20 de mii de lei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri