E oficial! Bugetarii vor avea inca cinci zile de vacanta

Bugetarii vor avea o minivacanta de 5 zile, in perioada 1-5 iunie, Guvernul adoptand in sedinta de, joi, o Hotarare in acest sens, ce vizeaza ziua de 2 iunie. Se leaga astfel zilele nelucratoare declarate prin lege, de Ziua Copilului si de Rusalii.

Ziua de 2 iunie insa va fi recuperata insa in regim de program normal pe data de 10 iunie, sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru, până la data de 16 iunie 2017.

Liberul acordat pe 2 iunie nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 2 iunie 2017 şi nici participanţilor în aceste procese.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri