Poloistii oradeni joaca acasa „cu sabia lui Damocles deasupra capului”

Foto: arhiva

Poloiştii de la CSM Digi dispută sâmbătă şi duminică meciurile trei şi patru ale seriei cu Steaua. CSM Digi a pierdut primele două partide din finala actualei ediţii a Superligii Naţionale de polo, fiind învinsă de Steaua cu scorurile de 9-3 şi 10-7.

Formaţia orădeană speră să se reabiliteze şi să-şi adjudece partidele de pe terenul propriu, pentru a trimite finala în meciul decisiv. La fel s-a intamplat si anul trecut cand partida cu numarul 5 s-a jucat la Bucuresti. Kádár Kálmán îşi doreşte o mobilizare deosebită a jucătorilor săi, mizând pe orgoliul acestora.

Meciurile trei şi patru (dacă va mai fi necesar) dintre CSM Digi şi Steaua se vor disputa sâmbătă şi duminică, de la orele 11:00, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Partidele nu vor fi televizate. Meciurile vor fi conduse de arbitrii Mihnea Alexandrescu (Cluj-Napoca) şi Mihai Bălănescu (Bucureşti).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri