La prima editie a „Zilelor Teatrului Matei Vișniec” din Suceava, actorii oradeni au fost aplaudati la scena deschisa si elogiati de critica de specialitate

Actorii oradeni au prezentat la Suceava „Cabaretul Dada”, scris de reputatul dramaturg Matei Vișniec. Piesa, pusa in scena de Anca Bradu, a înregistrat un succes extraordinar, peste 500 de spectatori venind să se bucure de o seară dadaistă de teatru. Spectacolul apreciat si de critica de specialitate a fost transmis si pe net de Rădăuți-Ziar.

„Zilele Teatrului Matei Vișniec” este un eveniment care s-a desfășurat în perioada 16 -21 mai, având ca obiectiv principal „aducerea unei dimensiuni europene în spațiul cultural sucevean, prin promovarea artei interpretative contemporane, prin spectacole de comedie, tragedie, tragicomedie, spectacole pentru copii, spectacole de teatru-dans. A reprezentat, de asemenea o întalnire cu Matei Vișniec la conferința lectură: Despre arta cuvântului, Instalație performativă, film, teatru mobil în autobuz, un musical.”

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri