Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in Crisana. Mesaj de la ANM

In primele zile de prognoză vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 24 de grade.  Între 25 și 27 mai se va răci, până la o medie a maximelor de 19…20 de grade,  apoi se va încălzi, astfel la început de iunie, media acestora va depăși 27 de grade.

Media temperaturile minime va scădea ușor și treptat, de la 11…12 grade în prima dimineață, până la 8 grade în data de 28 mai.

În cea de a doua săptămână se va resimți o încălzire și pe parcursul nopților și se va ajunge la sfârșitul intervalului de prognoză la o medie a valorilor nocturne de 14 grade. Temporar vor fi averse, îndeosebi în prima săptămână de prognoza.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri