Educatie de Ev Mediu: Un copil din Bihor a fost bătut cu biciul de concubinul mamei

Poliţia şi DGASPC au deschis o ancheta în localitatea Girişu de Criş, după ce un elev de clasa a V-a a venit la şcoală plin de vânătăi pe corp. Profesorii au alertat primăria, care a cerut intervenţia autorităţilor, relateaza Digi 24 Oradea.

Agresorul deţine o fermă de animale în comuna Girişu de Criş din judeţul Bihor. Bărbatul s-a enervat după ce copilul a aprins câteva hârtii, pe care le-a aruncat în toaleta din curte.

A scos biciul la el şi l-a lovit de mai multe ori. Cei doi trăiesc împreună şi au doi copii, însă femeia, venită din Republica Moldova, mai are doi copii din legături anterioare. Citeste mai departe

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri