Claudiu Pop a predat stafeta. Ce planuri de cariera are fostul prefect – VIDEO

Dupa 5 ani si o saptamana de realizari si momente dificile, mandatul prefectului Claudiu Pop urmeaza sa inceteze odata cu publicarea deciziei Guvernului de revocare din functie.

Intr-o conferinta de presa la care a luat parte si noul prefect, Ioan Mihaiu, Claudiu Pop a declarat ca e mandru ca a deschis Colegiul Prefectural catre oameni, ca a pus umarul la realizarea etapei I a DN 76, la pasajele peste centura municipiului resedinta de judet, dar si ca prin eforturi sustinute si multe drumuri la Bucuresti a reusit sa transfere 62 de hectare de la Ministerul Apararii Nationale, Primariei oradene si administratiei bihorene.

„Am trecut si prin momente delicate, cum ar fi minerii blocati in subteran la Baita sau protestele legate de gazele de sist de la Baile Felix”, a mai spus Pop. Fostul prefect mai spune ca dupa o perioada pe care o va petrece cu familia va lua o decizie in privinta viitorului sau: fie va continua activitatea in domeniul administratiei publice sau in politica, fie va trece in privat.

Viitorul prefect de Bihor, Ioan Mihaiu sustine ca va prelua toate lucrurile bune initate de Claudiu Pop. Postul pe care l-a ocupat in fruntea finantelor din Bihor va ramane insa blocat atata vreme cat va fi reprezentantul Guvernului in teritoriu. La comanda Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice va fi numit cineva din interior, mai spune Mihaiu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri