Editia a V-a a Swimathon-ului a reunit 22 de proiecte si sute de sustinatori

Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea a fost din nou gazda Swimathon-ului, eveniment de strangere de fonduri organizat de Fundația Comunitară Oradea.

Cea de-a 5-a editie a reunit 22 de proiecte si sute de susținători, intre care numerosi copii. Peste 300 de înotători s-au înscris, individual sau în echipe, dorind sa susțină câte o cauza nobila. Peste 170 de mii de lei s-au strans in bani si produse, au anuntat la final organizatorii.

Si la editia din acest an echipa ABA Crisuri a fost prezenta, înotatand 39 de lungimi de bazin petru a ajuta un proiect educațional marca ECOTOP care se adreseaza tinerilor iubitori de natură.

De asemenea, tineri de la Inovativ Logistic au inotat pentru recuperarea medicală a lui Andreas. Baietelul are cinci ani și suferă de dipareză mixtă în urma resuscitării timp de 20 de minute la naștere. Andreas este receptiv, comunică și știe să zâmbească, dar are dificultăți la deplasare.

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri