Școala de mers pe munte, la a treia ediție – Un proiect de educație montană

200 de persoane vor avea ocazia să participe în perioada 2 – 20 august la ateliere teoretice sau practice şi la drumeţii în Munţii Călimani, totul cu scopul de a ȋnvăţa să meargă pe munte într-un mod etic şi responsabil.

Organizatorii vor prezenta proiectul bihorenilor interesati, azi, 30 mai, de la ora 18.00, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”. In cadrul primelor două ediţii ale Şcolii de mers pe munte, 600 de persoane dornice să înveţe lecţia muntelui au participat la acţiunile programului.

“În urma unui proces de selecţie, in acest an 200 de cursanţi vor participa la cursuri teoretice organizate pe parcursul a două zile în campusul Tăşuleasa Social, cursuri urmate de două zile de drumeţii, inclusiv campare în natură. Drumeţiile se vor desfăşura sub supravegherea unor instructori atestaţi, care au o vastă experienţă”, sustin organizatorii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri