Europa, casa noastră – o nouă ediție. Se adresează elevilor de clasa a VI-a

Elevii din clasele a VI-a se mai pot înscrie în concursul Euro Quiz, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România. Se promite o activitate antrenantă și educativă, deschisă tuturor copiilor din școlile gimnaziale naționale.

Scopul concursului este de a spori și de a consolida în rândul elevilor cunoștințele despre Uniunea Europeană și de a dezvolta abilitățile de lucru în echipă. Competitia se concentrează pe valorile Uniunii Europene, instituțiile europene, istorie, geografie, artă și gastronomie.

Conform organizatorilor, la concurs participă echipe formate din patru copii de clasa a VI-a, conduși de un profesor coordonator. Inscrierile se fac pe europacasanoastra.ro/euroquiz/ până vineri, 2 iunie, ora 12. Competiția online e programata pe 9 iunie, de la ora 11.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri