Din 1 iunie traficul va fi inchis pe mai multe strazi din oras

În cadrul ședinței Comisiei tehnice pe probleme de circulație și transport rutier în municipiul Oradea, care a avut loc miercuri, 31 mai, s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe strada Dunărea începând din 1 iunie până pe data de 26 iunie, din cauza lucrărilor de înlocuire a conductei termice primare pe strada Dunărea, sectorul cuprins între str. Republicii – Victor Babeș și Bicazului – Victor Babeș.

În această perioadă nu se vor putea folosi locurile de parcare în fața Spitalului Militar și vor fi suspendate și locurile de taximetrie.

Comisia tehnică pe probleme de circulație și transport rutier a avizat închiderea circulației rutiere si pe strada Daliei între străzile Hack Halasi Gyula și joncțiunea cu pasajul suprateran zona Ciheiului până în data de 30 iunie, din cauza lucrărilor de modernizare (canalizare pluvială și lucrări de infrastructură) a tronsonului menționat.

De asemenea, la solicitarea SC Drum Construct s-a aprobat închiderea circulației pe strada Barcăului pe tronsoanele str. Lipovei – str.Greierului și str. Greierului – str. Meșteșugarilor, începând de mâine, 1 iunie, timp de o lună, pentru modernizarea străzii Barcăului pe tronsonul str. Lipovei – str. Oneștilor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri