Rezultate remarcabile pentru trei atleti oradeni la Memorialul Iolanda Balaș

Trei atleți legitimați la CSM Oradea au obținut rezultate remarcabile în cadrul Campionatelor Internaționale de Atletism ale României – Memorialul Iolanda Balaș Soter, destinate seniorilor. Evenimentul s-a desfășurat la Cluj Arena.

Laviniu Chiș, sportiv legitimat la CSM Oradea, antrenat de Robert Olah, a câștigat proba de 3.000 metri. El a alergat acestă distanță în 8 minute și 0.9 secunde, stabilind un nou record absolut județean la nivel de seniori. Prim prisma acestui rezultat, Chiș și-a câștigat locul în echipa României pentru Cupa Europei interțări – Liga 1, eveniment programat a se desfășura la Vaasa (Finlanda); între 23 și 25 iunie anul curent.

Ligia Bara Grozav, legitimată la CSU CSM Oradea, a câștigat proba de săritură în înalțime cu rezultatul de 1.78 metri. Sportiva a revenit în activitate de curând, după multiple probleme de sănătate, respectiv după ce a devenit mămică. Ligia a obținut dreptul de participare la Cupa Europei interțări – Liga 1, eveniment progrmat a se desfășura între 23 și 25 iunie anul curent. Ea este antrenată de Mariana și Virgil Preda.

Costică Mureșan, sportiv legitimat la CSU CSM Oradea și antrenat de Virgil Preda, a ocupat locul al 2-lea în proba de decatlon. El a acumulat 5.690 puncte. Cu aceasta performanța, Mureșan a obținut un loc în echipa României la Campionatul European de probe combinate pentru echipe de seniori. Evenimentul se va desfășura la Monzon (Spania), în perioada 1-2 iulie anul curent.

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri