Studiul de fezabilitate pentru centura Salontei e finalizat. A fost trimis Ministerului Transporturilor pentru obtinerea finantarii

Studiul de fezabilitate pentru drumul ocolitor al municipiului Salonta e finalizat. A fost realizat de o firma din Bucuresti, iar costurile s-au ridicat la 235.000 lei, la care se adauga TVA, anunta autoritatile bihorene.

“Centura ocolitoare a municipiului Salonta trebuie sa fie un culoar economic si o investitie pentru judet”, sustine edilul Török László. Tot el afirma ca aceasta lucrare de infrastructura, odata finalizata, va imbunatati substantial conditiile de viata ale salontanilor si va fi benefica si pentru participantii la trafic.

Costurile pentru realizarea centurii ocolitoare, insumand 9,6 kilometri se ridica la 48.5 milioane euro.
In aceasta suma sunt incluse si exproprierile necesare. Studiul de fezabilitate, ce prevede cate o banda pe sens, a fost trimis Ministerului Transporturilor si exista mari sanse sa fie inclus in programul national de finantare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri