AG Weinberger va lansa, vineri, la Oradea, volumul “Singular. Lamentări, observații, studii poezii și alte texte”

Prima apariție editorială ce aparține muzicianului AG Weinberger conține eseuri, poezii, studii și articole muzicologice si a fost lansată oficial în luna martie, la Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov.

La Oradea, evenimentul e programat, vineri, 9 iunie, ora 17:00 la Libraria Gutenberg, Strada Episcop Mihai Pavel, nr. 4.

„Volumul este expresia forței artistice a lui AG Weinberger surprins într-o altă dimensiune creatoare.
Singular. Lamentări, observații, studii poezii și alte texte este o carte manifest în care îl regăsim pe AG Weinberger în ipostaze pline de sinceritate, cu mărturisiri care reflectă starea sa de spirit în diverse momente ale vieții, așa cum au fost publicate și pe blogul personal”, sustine Dana Anghelescu, director Libris Editorial

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri